Skynda långsamt | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Skynda långsamt

Precis så känns det när vi inreder den här lägenheten. Var sak tar sin tid. Vi väntar på soffbord (check), tvn sitter inte ännu på väggen och vi ska byta ut tv bänken mot någon annan som passar bättre här. Vi kommer byta ut matbordet och vi saknar taklampor i vardagsrumshörnan och matsalshörnan. Sovrummet är rätt klart men även där saknas en lampa och i Charlies rum ska en del prylar upp. Det tar verkligen tid att inreda från scratch. Jag sålde ju i princip allt från förra lägenheten på Blocket – förrutom sängen. Skönt att skapa en helt ny feeling här.

Jag älskar att vårt kök är mitt emellan matsalen och vardagsrummet. Det blir så hemtrevligt med en enda stor öppen yta, speciellt när vi har gäster. Alla kan umgås. Ser fram emot att låta hemmet växa fram och ta form. Det känns bättre att välja med omsorg istället för att hetsköpa bara för att.

Idag måste jag och C fly fältet ett tag då de ska laga några fel i vår köksbänkskiva. Vi ska brumma över till Björknäs här i Nacka och hänga med min kusin Lovisa. Gå en promenad kanske… Mys! Charlie är fortsatt förkyld. Nyser grönt snor och nu har hon börjat hosta. Håller tummarna för att det snart blir bättre. Får lite lappsjuka av att bara va hemna. Hoppas du får en helt fantastisk torsdag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats