Baket innan jul | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Baket innan jul

Hej gullisar, av okänd anledning är jag fast i sängen. Det ger mig tid till att researcha vad jag ska baka innan jul. Det kommer bli tekakor (sjukt gott med julskinka på), ett nytt lass lussekatter, Baileys kola… funderar även på att göra någon härlig jultårta/kaka till julafton. Är också sugen på att fixa en riktig härlig varm choklad med polkagris och grädde. Tredje advent, då gör jag comeback! 

Baileys kola med havssalt

 Lussekatter med lyxig fyllning

Tekakor med havregryn
Har ni tips på någon god jultårta jag inte får missa? ❤️🦌

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats