Peppen mot paradiset | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Peppen mot paradiset

HALELUJA säger jag bara! En vinterresa är bokad och vi är helt överdrivet peppade. Vi hade egentligen bestämt att skippa vinterresan i år i och med att vi precis flyttat och ska inreda hela lägenheten – det är ju inte billigt precis. Men sen fick vi ett ryck och efter mycket letande bestämde vi oss för Thailand.

Vi va där förra året samma tid och jag kan lugnt säga att det va den bästa resan vi någosin gjort. Alla Thailändare är så otroligt gulliga med barn, vilket såklart underlättar enorm vid exempelvis middag på restaurang med en vild ettåring.

Vi har bokat två veckor på Marriott Resort & Spa i Khao Lak. Förra året va vi på Marriotts resort i Phuket och vi funderade först på att åka tillbaka dit då vi va supernöjda med hotellet, men “spårade” ur och valde Khao Lak. Vi har precis som förra året ett rum med pool access, vilket är så bekvämt om C vill sova dagslur på rummet. Då kan man bada och sola på terassen medan hon vilar. På resorten finns olika restauranger och går man en liten bit ner på stranden finns lokala thailändska hak vilket M älskar. Det va i princip det enda vi saknade förra året, lite mer autentisk Thaimat.

Här är en länk till hotellet om du är intresserad.

HÄR kan du läsa om flygturen förra året, då med en fem månaders kräkbebis. Får se hur flygresan går denna gång. Det känns ändå skönt att det är direktflyg utan byten. På vägen ner kommer det vara nattflyg så då hoppas jag C sover mesta delen. På vägen hem är det dag… men vi kommer ladda med padda fylld av spel, Pippi och Babblarna, Har du något annat tips för att underhålla på flyg? Shoot me. I min kategori “Thailand” kan du läsa alla inlägg från förra årets resa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats