Parklek i nya vattentäta kläder från Lindex | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Parklek i nya vattentäta kläder från Lindex

Idag fick Charlies nya vattentäta kläder från Lindex göra premiär i Vasaparkens parklek. Jackan är fleecefodrad med avtagbar luva, regnbyxorna är ofodrade. Båda höll väta superbra, och visst är det fint med svart och rosa? Den nya Moncler mössan fick C av sin gudfar i födelsedagspresent.

Charlie har inte lekt i parken på en vecka då hon haft bandage på handen, så hon var i trans när jag placerade henne i sandlådan. Hon bara satt där och stirrade. Tittade faschinerat på en flock duvor och vinkade till andra barn. Mitt i leken började det regna så vi väntade under tak tills ovädret dragit förbi.

Måste dock komplettera hennes ytterkläder med ett par gummistövlar och gallonvantar. Hennes stickade tumvantar blev helt svarta av sanden, och blöta. 

När leken va slut gick vi hemåt, gjorde lunch och sen kom Maria förbi. Vid tre tiden åkte vi och köpte en ny bilbarnstol sen blev det middag på stan. Vi har haft visning av lägenheten kväll. Nu håller vi tummarna för att rätt köpare finns där ute.

Jag hoppas du har haft en fin start på veckan! I morgon blir det träning, bootylichious står på schemat. Vi hörs imorgon.

Puss <3


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats