Nyttig lunch och galen bebis | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Nyttig lunch och galen bebis

Det här smarriga åt jag till lunch idag. Lax som jag stekte i olja/smör, kryddad med flingsalt och sesamfrön. Till det stekt majs med lite flingsalt och en stor sallad. Gjorde en thaidressing till som jag ringlade över. Den innehåller rapsolja, hackad vitlök, lite fiskolja, lite limejuice, salt och lite agavesirap. Man kan också ha i färsk chili men jag gillar inte starkt så skippade det.

Har fått dille på lax… steker den på medelvärme, den blir inte torr men genomstekt. Lax i ugn kan jag bli illamående av men när jag tillagar den såhär blir den mjuk innuti och krispig på ytan. Mums!

Har en docka som är på extremt dåligt humör idag och väldigt klängig. Hon får typ utbrott och skriker rakt ut om hon inte får plocka saker ur kylen eller ta ut smutsig disk ur maskinen. Hon är som en liten knähund som lyckas nässla sig emellan en själv och skåpdörrar och när man lyfter bort henne för att stänga dörren gallskriker hon. Hon vill också hoppa i soffan vilket hon såklart inte får och bryter sen ihop. Ah blir galen av dessa kamper oss emellan… vet att det antagligen är en fas men det är tålamodskrävande minst sagt. Samtidigt är hon så gosig nu och imorse somnade vi bredvid varandra i soffan tätt ihop… det har inte hänt förrut. Man får ta the good with the bad right?

Nu ska jag brygga en STOR kanna kaffe. Skulle åkt till Ica för att hämta ut ett paket med vinterskor till C, men bilstolen är i M’s bil så det gick inte. Blev riktigt irriterad när jag upptäckte det, haha speciellt eftersom jag kämpat mig ner i garaget med en liten arg bebis. Nu satte jag på Daniel Tiger och det verkar vara det enda som får henne på ok humör idag. Inte ens minisats va kul. 😫 Haha nej nu ska jag sluta spela gnällfiolen. PUSS 😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats