Mini Louis Vuitton väska | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Mini Louis Vuitton väska

Vilken fantastisk dag! Solen värmer och det är helt magiskt att våren äntligen är här. Behöver d-vitamin speciellt mycket nu för C är inne i ett utvecklingshopp och sover superhackigt. De senaste två nätterna har hon vaknat en gång i timman, så att jag är trött är uppenbart. Men försöker verkligen tänka positivt, rätt va det är vänder det och hon sover bra igen. Jag hoppas snarare än senare!

Idag rullade vi in till Östermalm och blev bjudna på lunch av C’s gudfar. M hängde såklart på. Smarrigt och så trevligt. Jag var inte mitt bästa jag, så himla trött men lyckades hålla ögonen öppna i alla fall. Efter lunchen gick vi till LV då Amar ville köpa C sin första LV väska i doppresent. SÅ gulligt och också knasigt att en så liten tjej ska ha något så dyrt. Men hon kommer inte få “leka” med den innan hon kan hantera den, haha.

201705021750233495_sbig 201705021750242717_sbig 201705021750253965_sbig

Efter lunchen mötte jag upp Bianca och lilla Elton på en kaffe och prommis. C var inte alls nöjd i vagnen så jag fick bära henne på höften. Visst är det gulligt hur bebisar ska testa ens tålamod när man är som tröttast? Efter det svängde jag förbi NK för att byta blöja och råkade få med mig nya tights och världens sötaste mössa från Baby Gucci till C… oops! På vägen hem blev det skrikfest igen så efter att ha burit henne på höften en bit la jag henne med en flaska i vagnen och hon somnade. Väl hemma blev det lek, kvällsbad med C, lite babymassage med kräm och sen bokläsning innan nattning. Snart middag och det blir en tidig kväll för mig.

Puss! / C

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats