Kenzo & Moncler | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Kenzo & Moncler

Dagens favoriter från shoppingrundan! Monclerdunoverall, tröja och leggings från Kenzo, tröjor från Livly och små tossor från H&M.


Blev även en mjukisdress från H&M, en pyamas och body från Livly. Allt till Charlie så klart! Nu är hon verkligen kittad! Vår lilla prinsessa. Idag är jag i vecka 38 (37+4) och det känns varje natt som att vattnet ska gå. Kanske väntar hon till efter min födelsedag den 13 september… Längtar och det är så galet att tänka att hon snart är här med oss. Att hon ligger i sin bilbarnstol och åker i vagnen på stan. En liten mini som vi får älska och ta hand om för resten av våra liv. Den där lilla länken som binder ihop mig och M. En liten del av oss båda! Så stort och häftigt. Nu väntar vi på kycklingen som rostas i ugnen, till det bondbönor, ljummen potatis och örtyoughurt. Trevlig söndag! Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Caroline Edström
      Caroline Edström

      Tack! 🙂 Vi köpte dem på NK i Stockholm, på barnavdelningen! Om du är sugen på Kenzo så skynda dig dit för jag vet att det är väntelista. De har bara två av varje storlek och dem börjar på 3 månader. Kram!

Annons
stats