JAG SKA BLI MAMMA | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

JAG SKA BLI MAMMA

Hej sötnosar,

Det var längesen jag skrev här och det är otroligt mycket som har hänt sedan nyår och mitt senaste inlägg! Vi fick nämligen veta i början på januari att jag & M är gravida. Nu väntar vi vårt första barn – en liten tjej som vi har döpt till Charley. Vår lilla ängel som kommer till oss i september. Vi har också förlovat oss, och jag ska bli fru Kindegren nästa sommar.

Vi har nästan kommit i ordning i lägenheten och snart ska vi inreda ett eget rum till lilla baby Charley. Vi har hunnit med två resor, en till Mauritius och en till Paris. Jag ska dessutom bli moster till en liten tjej som kommer två veckor efter Charley. Livet är så spännande just nu och jag har mycket att se fram emot.

Jag tänkte att jag ska skriva av mig här om min graviditet och allt vad det innebär. Min vardag, resor, mode, heminredning och annat som inspirerar mig – och förhoppningsvis dig.

Känns skönt att vara tillbaka!


Caroline Edström. jag_ska_bli_mamma

Caroline Edström. jag_ska_bli_mamma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats