Hårförlägning med flätor | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Hårförlägning med flätor

Idag har jag satt om mitt löshår. Jag har haft löshår sen jag var sexton, bara använt mig av olika metoder. Allt från clips till lim och keratin. Men det här är helt klart den enklaste, smidigaste och mest skonsamma metod jag har testat. Det som är så grymt med att fläta fast håret är att det blir ordentligt tjockt. Jag syr om dem var fjärde/femte vecka. Så här går det till:Först flätar Paulina mitt hår. Jag kör två rader, mer än så kan jag inte täcka. Sen syr hon fast två rader med hår på flätorna. Jag använder brasilianskt löshår som är helt fantastisk kvalitet. Det är lite dyrare men håller i minst ett år. Jag har till och med färgat håret. Jag köper mitt löshår på Fairwithhair. 

Jag testade att tejpa löshår, en metod som är väldigt populär just nu, men har man tunt skandinaviskt hår tycker jag det här fungerar bättre.

Puss 💋

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Caroline Edström
      Caroline Edström

      Hej, tack va snäll du är. Jag gör det hemma hos en tjej som jobbar med detta, men jag kan tipsa om en salong som heter Fair with hair som ligger nära Odenplan. Där köper jag mitt hår, och där gör dem samma teknik. Kram

Annons
stats