Gravidolja | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Gravidolja

God morgon!

Har sovit jättedåligt inatt. Ända sedan igår kväll har jag känt ett tryck nere i livmodern. Dock är det bara bebis som ligger lite konstigt så jag försökte få henne att flytta sig. Det fungerade och jag kunde somna. Men mellan 4-6 har jag sovit oroligt och känt värk nere i ryggen och fram i höfter. Kan det vara foglossning? Hur som helst, efter att ha försökt hitta en skön ställning med kuddar gav jag upp vid 7. Tappade upp ett bad och har legat med en handduk i nacken och läst bloggar.

Jag har hört från många att man inte ska bada för varmt när man är gravid med jag älskar varma bad. Det gör mig lugn, min kropp avslappnad och bebis glad. Så efter mitt varma bad smörjde jag in mage, höfter och bröst med mandel olja och resten av kroppen med min favoritkräm från Biotherm. Ligger i min fluffiga morgonrock och ser ut över ett grått Stockholm…

På tal om gravidolja! Här är de tre jag använder. Har inga bristningar ännu, men jag har också turen att ha en liten behaglig kula på magen än så länge. Min favorit är Coco Butter Formula, för den luktar så gott men jag varvar mellan dessa tre!

Idag blir det brunch hos Therese! Ska bli så kul att få se hennes nya lägenhet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats