Fin hy utan dyra produkter | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Fin hy utan dyra produkter

Hej babes! Söndag och snart ny vecka. Vi körde ett pass på gymmet idag hela familjen. M gymmade, jag körde kondition och styrka, C busade på minisats. Så skönt att träna på söndagar. För mig är det alltid en lite deppig dag… även fast jag är mammaledig och inte har någon stressig måndag framför mig. Men med träning blir jag glad, känner mig fräsch och stark inför en ny vecka.

Tänkte visa er mina hudvårdsprodukter. Jag har lätt för att bli torr så här års, och har lätt för att få tilltäppta porer runt munnen. Men dessa prisvärda! produkter håller min hy i schack.

  • Första steget är att rengöra. Tvätta bort allt smink med en bra rengöring. Jag använder en från apoteket som kostar under hundringen.
  • Någon kväll i veckan pumpar jag ut lite rengöringsmedel på denna svamp (som du har blött ner innan) som exfolierar och tar bort död hud. Man blir babylen efter. Tror den är från kicks eller body shop.
  • Andra steget är att gå på med ansiktsvatten. Det är viktigt att huden är helt ren för att produkterna ska gå in i huden ordentligt. Jag använder det nedan från Vichy som du hittar på apoteket. Sen stryker jag på kräm från samma serie ovanpå. Ansiktsvattnet kostar 138 kr och ansiktskrämen 179 kr.

  • Två gånger i veckan avslutar jag med att lägga en fuktmask som jag sover med. Jag använder denna som kostar 259 kr. Den doftar helt fantastiskt och har håller min hud fuktig och lystrig genom vintern.

Inga av dessa produkter är dyra. Men de gör sitt jobb! Jag tror på att hålla huden ren, försöka sova ordentligt och undvika socker i kosten så mycket det går. Hoppas du fick något värdefullt tips. Puss! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats