Bebisgos & premiärtur i bilen | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Bebisgos & premiärtur i bilen


Idag har vi bytt däck på bilarna, så jag körde min bil helt ensam för första gången. Tidigare har jag alltid haft medpassagerare men idag var det bara jag och C. Det gick bra, men jädrar vad jag koncentrerade mig. Vi lyssnade på Ariana Grande på hög volym och jag sjöng med i alla låtar. Kändes så vuxet att köra min egna bil med mitt barn där bak. Vuxenpoäng! Eller hur? 😉 

På eftermiddagen kom min kusin Malin förbi med hennes lilla son Vilgot. Han föddes på min födelsedag, 13 september, så liten och söt. Han låg i min famn hela tiden dem va här. Jag matade, kramade, vyssade… gosigt!! Längtar tills vi har en till bebis här hemma. Men det dröjer till efter sommaren i alla fall. Charlie va så fin med honom, klappade snällt och gav massor av pussar. Älsklingen 💗 

Imorgon ska vi ha en till visning på lägenheten, redan vid kl nio så det blir tidig start. Jag och Josefin ska till MOS, vill hitta en Halloween kostym till Charlie. Hoppas din dag har varit fin 💋

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats