Att träna sig tillbaka | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Att träna sig tillbaka

På söndagar tränar jag och mannen ihop. C hänger på minisats och leker med alla härliga andra barn som är där. Jag pratade med mannen om träningen, när vi promenerade hem. Innan barn, då tränade jag mest på rutin. Jag har alltid varit smal, och jag ville kanske ha lite mer muskler. Men jag har aldrig behövt träna hårt för att behålla en snygg figur. Men nu – efter jag fött barn känns det som att kroppen har förändrats. Speciellt magen. Eller kanske bara magen. Jag har alltid haft grundstyrka i magen, men efter graviditeten och lång period utan träning så är musklerna noll känns det som. Tränar på ordentligt nu, inte bara inför vår Thailandsresa men också för att komma tillbaka till mig själv. Det ger mig dessutom massor av energi att svättas och ta i. Hur skönt är det inte att komma hem efter ett svettigt pass? Man känner sig stark och vacker. Tränar du?

När jag är med C hela dagarna, och tro mig det är ett högt tempo, behöver jag energirik mat och känna mig stark för att orka. Det känns dessutom som den bästa livsförsäkringen man kan ge sig själv. Träningen håller sjukdomar borta.

Den här veckan ska jag börja förbereda mig för ett nytt projekt. Behöver lära mig en del för att kunna göra det bra, men jag hoppas att ni kommer tycka det är kul och vilja hänga på. 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats