Årets adventsljus och hyasintvas | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Årets adventsljus och hyasintvas

Vilket vinterland vi fick idag. Helt underbart. Så här såg det ut på terassen när snön slutade falla. Overkligt vackert att blicka ut över Djurgården från vår höga höjd.

Charlie fick premiärgå i snön på väg till mitt träningspass. Hon stod mest still helt chockad haha. Men så söt min lilla rosa snömarshmellow! 💗 Idag blev det massor av rumpövningar på gymmet. Ska verkligen ha en bra booty den här sommaren! Terassen lovar många bikinidagar och det håller mig motiverad.Charlies dunoverall kommer från Livly och mössan från H&M.

Efter träningen kom Bianca och lilla Elton. Efter lite lek bestämde vi oss för att promenera till Nacka Forum (barnen behövde sova). Det blev lite shopping! Sånt som jag verkligen behöver inför jul. Köpte fyra stora julstjärnor i papper från Clas Ohlson och allt jag behöver för att få upp dem, en adventsljusstake (den man tänder ett ljus varje advent), gröna sidenband att knyta som rosetter på ljusstaken, en hyacint och en vas till den från Hemtex. Visst blev det fint? Vill inte ha det för gulligull juligt, men ändå få in julkänslan. Då gardiner och skenor monteras på torsdag sätter jag inte upp stjärnorna riktigt ännu. Har inte bestämt om jag ska ha stjärnor även i sovrummen, eller hänga upp något annat mysigt där. Minns själv hur gosigt det va med egen julstjärna, men min lilla älskling är ju liten nu och kommer nog inte bry sig. Kanske man ska sätta upp något annat i fönstret, eller låta sänghimmeln med lampor och stjärnor stå för det vackra. Får se hur jag gör.

Har du pyntat något än? 💋

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Niklas

  Hej! Så kul att se alla inredningsbilder och miljöer på No4! Jag och min sambo har kollat på dessa men inte slagit till än. Vet inte om vi “vågar” lämna city ha ha. Men verkar som ni är nöjda? 🙂

  Mvh
  Niklas

  1. Caroline Edström
   Caroline Edström

   Hej Niklas, kul att du gillar! Vi trivs toppen här ute. Känns helt rätt att bo lite utanför stan med en liten som kan härja runt utomhus. Vi bor ju dessutom i penthouse med galen utsikt! det är magiskt här ute. Slå till säger ja 😉 kram

Annons
stats