Äntligen är mattan på plats | Caroline Edström

Caroline Edström

Annons

Äntligen är mattan på plats

Hej fina, förlåt för sämst uppdatering här men jag behövde verkligen pausa. Det har varit sjukstuga hemma ett bra tag och då har jag inte riktigt haft inspirationen att blogga.

Vi fick äntligen vår matta i sovrummet på plats igår. Jag beställde den från Jotex och mattan heter London. Visst blev det fint? Känns lyxigt att sätta ner fötterna på en mjuk matta när man vaknar. Nu saknas taklampa och garderobsdörrar. Vi måste även fixa lister till tv-sladdarna. Sen är det klart i sovrummet.

Vi beställde också soffbord idag. Blev detta i svart marmor. Tror den blir grymt snygg till vårt soffa. Har även en ny matta här i vardagsrummet. Kan visa bilder när soffbordet är på plats. Vi funderar på att para ihop detta bord med ett till lite mindre. Får se vilket det blir.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Edström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amy

  Hejsan upptäckte din blogg av en slump såg ditt inlägg från januari 2018 på sovrummet då modernt och fint. Mycket fina färger dessutom. Undrar bara var du köpt dina rosa gardiner.

  1. Caroline Edström
   Caroline Edström

   Hej, va kul! Tack så mycket. Gardinerna är uppsydda av Carina Olsen Design. Hon vet vilka gardiner jag har om du nämner mig och att jag bor i takvåningen i No4 i Nacka Strand. kram!

Annons
stats